Mental robusthed

Evnen til at håndtere sten på vejen

Bliv mindre
sårbar overfor
negativ stress

N

Mental robusthed = Evnen til at komme sig

Mental robusthed (resiliens) betyder ”evnen til at komme sig”. Mental robusthed er en evne vi alle besidder, i større eller mindre grad. Derfor kan opmærksomhed og træning i mental robusthed bidrage til ændringer i, hvad vi oplever som stressende, hvorledes vi reagerer på stress, hvorledes vi takler udfordringer, og hvorledes vi tænker vores hverdag.

i

50 års hjerneforskning

Der har været forsket i mental robusthed i mere end 50 år, hvor nyeste hjerneforskning viser, at vi kan ændre vores hjerne livet igennem – Hjernen besidder en plasticitet, der gør det muligt at ændre tankemønstre og dermed øge vores mentale robusthed.

Fokus på nyeste hjerneforskning

Vores tilgang til mental robusthed har afsæt i nyeste forskningsbaseret viden fra positiv psykologi og hjerneforskning. Positiv psykologi har afsæt i menneskets sunde tilstand, herunder trivsel, styrker og præstationer – ikke at forveksle med klassisk psykologi der har fokus på det ”syge menneske”.

Træning af mental robusthed

Træning med Mental robusthed er forebyggelse, således udfordringer, kriser og svære situationer  opleves lettere med bedre resultater og mindre sårbarhed overfor negativ stress. Mental robusthed skal styrkes og trænes, før du oplever kriser og svære situationer. Mental robustheds træning har stor indflydelse på vores trivsel og psykologiske velbefindende.

At investere i vores mentale robusthed giver god mening og større forudsætning for at komme sig efter store/voldsomme begivenheder

Kontakt os

Du har nu allerede taget første skridt og undersøgt markedet. Næste skridt må være, at vi tager en snak. Det kan være den bedste beslutning du har taget i dag.

lene@sternerconsult.dk

peter@sternerconsult.dk

info@sternerconsult.dk

Trige Møllevej 214

8380 Trige

7174 7110