Skype konsultation

Praktisk udvikling når du har tid. Nemt og bekvemt.

Værktøjer til at
omsætte ideer
til handling

Z

Ønsker du at udvikle dig privat og professionelt?

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og overordnet velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder. Coaching anvendes både af privatpersoner/par og i stadig højere grad i virksomheder, hvor medarbejdere/ledere eller teams coaches på konkrete problemstillinger eller opgaver. Det er coachens ansvar at vurdere om en person er egnet til et coachingforløb eller vil kunne få bedre støtte et andet sted.

Coachingforløb

For private giver et coachingforløb ofte større energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

w

En-til-en samtaler, teamcoaching eller faciliterings opgaver

Virksomheder anvender i stadig stigende grad coaches til en-til-en samtaler, teamcoaching eller faciliterings opgaver. Det er ofte ønsket om trivsel, medarbejderfastholdelse og bedre resultater der får virksomheder til at bruge coaching

 

Fra tanker til handling

Med coaching bliver den enkelte hjulpet og får værktøjer til at omsætte tanker/ ideer til handlinger.

Kontakt os

Du har nu allerede taget første skridt og undersøgt markedet. Næste skridt må være, at vi tager en snak. Det kan være den bedste beslutning du har taget i dag.

lene@sternerconsult.dk

peter@sternerconsult.dk

info@sternerconsult.dk

Trige Møllevej 214

8380 Trige

7174 7110