Hvem er vi

Familievirksomhed. To generationer.

Vi har et stærkt fokus på positiv psykologi og den nyeste forskning

Vi har begge mange års erfaring med undervisning, coaching og formidling af interpersonelle processer. Vi tager afsæt i positiv psykologi og den nyeste forskning omkring hjernens plasticitet. Vores tilgang er forskningsbaseret med fokus på det ”sunde menneske” og de ”sunde processer”, hvor energi, mening, trivsel og forandring skabes og plejes. Læs om vores fokusområder nedenfor.

Mental robusthedstræning

Mental robusthedstræning – stress forebyggende der giver den enkelte og grupper større forudsætning for, at navigere i en dagligdag med forandring

Processforløb til virksomheder

Foredrag og processforløb til virksomheder, der ønsker at optimere positiv tilgang til opgaverne, styrke kommunikation og relation, hvor læring, forandring og trivsel bliver kulturen.

Facilitering af møder

Facilitering af møder – møder der giver mening og værdi, hvor deltagerne ”får noget” med fra mødet – kreativitet og innovation er en sund vej mod målet.

Coaching

Coaching – individuel eller grupper. Hjælper med at finde styrker og muligheder, således du bliver afklaret og når dit mål.

Lene Sterner
Psykologisk coach og foredragsholder

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og psyke sammenhæng. Jeg er uddannet Master i Positiv Psykologi og Psykomotorisk terapeut, hvor jeg de seneste 20 år har arbejdet med fokus på sundhedsfremme, med opmærksomhed på psykiske og fysiske reaktionstilstande. Mit fokusområde er forebyggelse af stress, vedligeholdelse af processer der fremmer medarbejdertrivsel og styrkelse af den enkeltes mentale robusthed.

Kontaktinformationer:

lene@sternerconsult.dk

27580519

Peter Sterner
Administration

Peter er medstifter af Sterner Consult. Peter har været selvstændig erhvervsdrivende i 7 år. I disse år har han bl.a. været aktiv inden for formidling og undervisning.

Kontaktinformationer:

peter@sternerconsult.dk

28257562

Kontakt os

Du har nu allerede taget første skridt og undersøgt markedet. Næste skridt må være, at vi tager en snak. Det kan være den bedste beslutning du har taget i dag.

lene@sternerconsult.dk

peter@sternerconsult.dk

info@sternerconsult.dk

Trige Møllevej 214

8380 Trige

7174 7110